-
Cake au citron pour le thé/Lemon cake for tea time
Bonjour ! Une nouvelle recette de cake que l'on peut aussi faire dans de petits moules à cupcake.
Good morning ! A new recipe that you can make with cupcakes.
Ingrédients : 8 cuillères à soupe de farine, 6 autres de sucre, 4 oeufs, levure chimique, un citron, 50 grammes de beurre.
Préparation
Dans un saladier, mélanger la farine, le sucre, la levure chimique puis les oeufs. Faire fondre le beurre l'incorporer. Prélever le zest du citron et presser le jus. Couper très fin le zest, l'ajouter ainsi que le jus au mélange. Beurrer un moule, verser la préparation et enfourner pour 30 minutes.
Parfait pour le thé.
Ingredients : 8 table spoons of flour, 6 of sugar, 4 eggs, baking powder, one lemon, 50 grams of butter.
Preparation
In a bowl, mix the flour, the sugar and baking powder then the eggs. Melt the butter and incorporate it. Take and cut thin the zest of the lemon and squeeze the lemon. Add the zest and the juice to the mixture. Butter a cake pan, pour into it the preparation and bake during 30 minutes.
Perfect for tea time.
Tags : cake, tea time, lemon cake, lemon, chip and easy recipe, recette simple et pas chère, cake pour le thé, citron, gâteau, thé
-
Commentaires